Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-معاون نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ محدودیت و ممنوعیت‌های جدید فعالیت اصناف از ۲۰ آبان را تشریح کرد.

سرهنگ نادر مرادی با اشاره به تشریح محدودیت و ممنوعیت‌های جدید فعالیت اصناف از ۲۰ آبان اظهار کرد: ضمن ادامه تعطیلی مشاغل گروه ۳ و ۴، واحدهای صنفی گروه شغلی ۲ مشمول محدودیت زمانی برای فعالیت می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ با تاکید بر لازم‌الاجرا بودن مصوبات ستاد ملی کرونا برای همه تاکید کرد: طبق مصوبات اخیر ستاد ملی کرونا در شهر تهران به جز واحدهای صنفی مجاز، تمام صاحبان مشاغل گروه ۲ از روز ۲۰ آبان ماه باید ساعت ۱۸ واحدهای خود را تعطیل کنند؛ ضمن اینکه گروه‌های شغلی ۳ و ۴ همچنان تعطیل هستند.

سرهنگ مرادی خاطرنشان کرد: پیش از این واحدهای صنفی گروه سه و چهار شامل تمامی آرایشگاه‌های زنانه، سالن‌های زیبایی، تالارهای پذیرایی، کافه‌ها، چایخانه‌ها و قهوه خانه‌ها در شهر تهران تعطیل بودند که همچنان تعطیلی آنها به قوت خود باقی است؛ ضمن اینکه تمام اصناف شامل گروه شغلی ۲ از روز ۲۰ آبان ماه باید ساعت ۱۸ واحدهای خود را تعطیل کنند تا بتوانیم زنجیره شیوع این بیماری را از بین ببریم.

وی در خصوص صنوف مشمول گروه ۲ گفت: مراکز خرید، پاساژها، مال‌های فروش غیر مواد غذایی، مراکز تهیه و طبخ غذا با پذیرش مشتری، مراکز فروش لوازم خانگی، قنادی و شیرینی فروشی‌ها، آب میوه و بستنی فروشی‌ها، آرایشگاه‌های مردانه، بازار فروش خودرو، فرش و موکت فروشی‌ها، خدمات چاپ دیجیتال، تزئینات داخلی ساختمان، کادویی فروشی‌ها، اسباب بازی فروشی‌ها، عمده فروشی و خرده فروشی پوشاک، پارچه فروشی‌ها، پرده سراها، مراکز فروش مبلمان، کیف و کفش، مراکز فروش لوازم‌التحریر، خیاطی و خرازی، آتلیه و عکاسی‌ها، مشاوران املاک، فروشگاه‌های لوازم آرایشی و بهداشتی و مراکز فروش و عرضه خشکبار و آجیل صنوف گروه شغلی ۲ می‌باشند و از تاریخ ۲۰ آبان لغایت ۲۰ آذر حداکثر ساعت فعالیت آنها ساعت ۱۸ است.

رئیس پلیس اماکن پایتخت با اشاره به اینکه با تعطیلی واحدهای صنفی در شهر تهران تردد و رفت و آمد شهروندان در سطح شهر بسیار کاهش می‌یابد گفت: انتظار داریم تمام واحدهای صنفی مشمول مصوبه در تهران با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی از ساعت ۱۸ فعالیت خود را تعطیل کنند، زیرا که مصوبات ستاد ملی کرونا برای تمام واحدهای صنفی در سطح تهران لازم‌الاجراست.

به گفته سرهنگ مرادی با واحدهای صنفی مشمول این مصوبه که بعد از ساعت ۱۸ در تهران باز باشند، برخورد قانونی خواهد شد.

وی یادآور شد: بهترین راه برای مقابله با شیوع ویروس کرونا رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط همگان است تا جان افراد و شهروندان بیش از این به خطر نیافتد.

سرهنگ مرادی با بیان اینکه در این شرایط همه باید مردم را به رعایت پروتکل‌های بهداشتی دعوت کنند، اظهار داشت: در این صورت شاهد ریشه کن شدن این بیماری خطرناک در کشور خواهیم بود.

مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: واحدهای صنفی مراکز فروش فروشی ها ساعت ۱۸ ۲۰ آبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۳۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به گزارش خبرنگار مهر، قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی برای هفته جاری (۱۰ تا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) از سوی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران اعلام شد.

مهر در گزارشی نوشت: قیمت انواع میوه‌های تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر به شرح زیر است؛

هر کیلو گرم سیب زرد ۳۱ تا ۵۹.۸۰۰، سیب قرمز ۳۱ تا ۵۹.۸۰۰، لیمو شیرین ۴۴.۸۰۰، کیوی ۵۲ تا ۹۸، توت فرنگی ۹۸ تا ۱۸۹، گریپ‌فروت ۱۸ تا ۲۴.۸۰۰ به ۲۸ و پرتقال ۱۳ تا ۵۹.۸۰۰ تومان است.

در بازار میوه‌های آبدار هر کیلو هندوانه بین ۶ تا ۲۰، خربزه ۱۶.۸۰۰، جانا ۱۸.۵۰۰، طالبی ۱۸.۵۰۰ تا ۳۶، دستنبو ۲۳.۸۰۰، ملون ۱۶.۸۰۰ تا ۲۸.۵۰۰ تومان قیمت گذاری شده است.

در بازار میوه‌های وارداتی هم موز هر کیلو ۶۰ تا ۸۸.۸۰۰ تومان، هر دانه نارگیل بین ۵۰ تا ۷۵ و آناناس ۲۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسند.

در ادامه قیمت انواع سبزی و صیفی جات تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر نیز می آید؛

هر کیلو گرم گوجه فرنگی ۱۵.۹۰۰ تا ۲۳، هویج ۱۰.۵۰۰ تا ۱۲.۸۰۰، کاهو ۱۴.۵۰۰ تا ۲۵، کدو ۲۱ تا ۲۲.۸۰۰، کرفس ۱۲ تا ۲۴.۸۰۰، کلم پیچ ۷.۵۰۰ تا ۱۵.۸۰۰، کلم بروکلی ۲۰ تا ۶۸، خیار ۲۰ تا ۲۹.۸۰۰، لیمو ترش ۳۷ تا ۱۲۰، لوبیا سبز ۳۲ تا ۴۶.۸۰۰ و سیر تازه ۱۹۰ هزار تومان تعیین شده است. همچنین هر بسته گوجه گیلاسی ۴۵ تا ۶۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

سیب زمینی در این بازار هر کیلو ۲۳.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۲۴.۹۰۰ تا ۳۴.۸۰۰ و پیاز زرد ۱۸ تا ۳۵.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

گفتنی است؛ انواع میوه ۴۰ درصد و سبزیجات ۳۲ درصد ارزان‌تر در میادین و بازارهای میوه و تره بار به فروش رسید. همچنین مواد پروتئینی ۶۳ درصد، غلات ۸ درصد، مرغ ۶ درصد، تخم مرغ ۱۴ درصد و قند ۱۳ درصد ارزان‌تر از سطح شهر است.

در ادامه جدول قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران قابل مشاهده است.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901266

دیگر خبرها

  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • آنتن شبکه تهران از امشب انتخاباتی می‌شود
  • محکومیت پنج میلیارد ریالی برای مرغ فروش مشهدی
  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود
  • کشف داروی غیرمجاز در مرغ فروشی
  • پلمب ۲ آرایشگاه زنانه در بلوار سجاد مشهد
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • نکات کلیدی برای خرید و فروش ملک در ستارخان
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین